34χρονη στον Πύργο, υπέστη εγκεφαλικό λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της


Μάχη για τη ζωή της δίνει 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το  Patrisnews.com, η  κοπέλα πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το AstraZeneca, ενώ ερευνάται αν υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στο εγκεφαλικό και το εμβόλιο.

Η 34χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, θα μεταφερθεί σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχουν τόσο το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όσο και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία παρόμοιων δύσκολων ιατρικών περιστατικών

Να σημειωθεί ότι από το νοσοκομείο του Πύργου, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κοπέλα, που εισήλθε στην εντατική, ενώ ξεκίνησαν άμεσα και οι ενέργειες για τη μεταφορά της σε ειδικό Νοσοκομείο της Αθήνας, το οποίο ειδικεύεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ήδη χθες η κα Αναστασία Βασιλείου, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, είχε διαρκή τηλεφωνική επαφή για να βρεθεί ειδικός νευροχειρουργός που θα αναλάβει την κοπέλα.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα από τον ΕΟΦ για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.