28χρονος φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος στην Κρήτη



Χθες το βράδυ βρέθηκε απαγχονισμένος στο εσωτερικό κτιρίου στο κέντρο της πόλης, ένας φοιτητής, ηλικίας 28 χρόνων.

Πρόκειται για έναν φοιτητή του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με καταγωγή από την Αθήνα, τον οποίο αναζητούσε μια φίλη του τις τελευταίες ώρες. Όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο φοιτητής απαγχονίστηκε περίπου 24 ώρες προτού εντοπιστεί από τους ανθρώπους που τον έψαχναν. Μάλιστα, για να επιτευχθεί η πρόσβαση στο κτίριο, χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι για να μπουν στο εσωτερικό. Αμέσως μόλις εντοπίστηκε ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο 28χρονος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.