25 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

 

 

 

Πυροβολισμοί στο μετρό του Ρίο ντε Τζανέιρο με τουλάχιστον 25 νεκρούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν ανεβαίνοντας στις στέγες, καθώς η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στη φαβέλα με θωρακισμένα οχήματα, όπως δείχνουν τα πλάνα που προβάλλουν τηλεοπτικά δίκτυα.


Η αστυνομία είπε πως μεταξύ των νεκρών στο Ζακαρεζίνο βρίσκονται ηγετικά μέλη της συμμορίας ναρκωτικών Comando Vermelho, που ελέγχει τη ζωή στη φαβέλα. Τουλάχιστον 10 ύποπτοι συνελήφθησαν.Μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και ένας αστυνομικός, όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το O Globo, το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια επιχείρησης των αρχών κατά εμπόρων ναρκωτικών στον σταθμό του μετρό στην παραγκούπολη Τζακαρετσίνιο του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.



 


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.