2000 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ :8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΑΣΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

 


Καινούργια αντιπυρική περίοδος και στατιστικά στοιχεία που έχουν συλλεχθεί δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής στην πατρ'ιδα μας.

Οι πυρκαγιές του 2011-2012 και του 2013-2016  ήταν σε εκείνες τις χρονιές  που καταστράφηκαν μεγάλες δασικές εκτάσεις στη χώρα

Βίντεο
του meteo.gr  καταγράφει την δεκαετία 2010-2021 και
παρουσιάζει την χωρική κατανομή μεγάλων δασικών πυρκαγιών (που έκαψαν πάνω από 500 στρέμματα η κάθε μία), ανά έτος γ Διακρίνονται οι περιοχές της Ελλάδας που επλήγησαν περισσότερο κάθε έτος, με βάση την ένταση και το μέγεθος των εστιών. Παράλληλα, δυναμικά διαγράμματα δίνουν το πλήθος των μεγάλων πυρκαγιών ανά έτος. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.