Σύγκρουση τραίνων στην Μαλαισία . Πάνω από 200 οι τραυματίες


 


Δύο συρμοί του μετρό συγκρούστηκαν κοντά στους Δίδυμους Πύργους Petronas, στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ,  σε μια υπόγεια σήραγγα

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8.45 το βράδι, όταν ένα από τα τρένα, το οποίο ταξίδευε χωρίς επιβάτες, έπειτα από εργασίες επισκευής, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο τρένο, όπου επέβαιναν 213 άνθρωποι και ταξίδευε στην αντίθετη κατεύθυνση, στην ίδια σιδηρογραμμή, εξήγησε ο επικεφαλής της αστυνομίας Μοχάμαντ Ζαϊνάλ Αμπντουλάχ.

Σαράντα επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλοι 166 υπέστησαν μικροτραύματα, είπε ο αξιωματικός σε δημοσιογράφους. Η σύγκρουση σημειώθηκε σε ένα τμήμα της σήραγγας, περίπου 100 μέτρα από τον σταθμό KLCC, έξω από τους πύργους Petronas.

«Συνεχίζουμε την έρευνα σχετικά με το ατύχημα…, όμως υποπτευόμαστε ότι ίσως υπήρξε κακή συνεννόηση από το κέντρο ελέγχου επιχειρήσεων του μετρό, επισήμανε ο Ζαϊνάλ.

Ο υπουργός Μεταφορών Γουί Κα Σιόνγκ δήλωσε πως η σύγκρουση είναι το πρώτο σοβαρό ατύχημα στα 23 χρόνια λειτουργίας του δικτύου του μετρό και δεσμεύτηκε για τη διεξαγωγή έρευνας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.