Επικυρήχθηκαν οι δολοφόνοι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.Αμοιβή 300.000 ευρώ

 


Με την άγρια δολοφονία τςη 20χρονης κοπέλλας στα Γλυκά Νερά ακόμα να προκαλεί σοκ οι δολοφόνοι της επικυρήχθηκαν με 300.000 ευρώ,,τα οποια θα δοθούν σε  όποιον γνωρίζει και παράσχει λεπτομέρειες στην αστυνομία βάσει ΚΥΑ


Φυσικά, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία για να βοηθήσουν το έργο των αρχών, θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.
Αυτό τονίζεται στην ΚΥΑ που συνυπέγραψαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Χρυσοχοΐδης: Σπάνια τέτοια βαρβαρότητα στην Ελλάδα
Νωρίτερα, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε συγκλονισμένος για τη βιαιότητα παρά την εμπειρία του.
«Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα» ανέφερε.
Έκανε λόγο για άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας προσθέτοντας ότι «δύο ομάδες εξετάζουν από κάθε πλευρά τη διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος, πιστεύω στην ικανότητα της αστυνομίας να φτάσει μέχρι τέλος».


Οι περιγραφές των δραστών που έδωσε ο πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, κάνουν λόγο για δύο ψηλούς και γεροδεμένους άνδρες ενώ τον τρίτο τον περιγράφει ως "κοντό" στο ανάστημα, όπως έγραψε το Sputnik, ενώ όλοι φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια.
Η ΕΛ.ΑΣ. σε μήνυμα του εκπροσώπου της ανέφερε ότι ειδική ομάδα έχει αναλάβει τις έρευνες.

«Η δολοφονία της 20χρονης είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα, τόση βαρβαρότητα σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση στην οικογένεια. Ειδική ομάδα ανέλαβε τις έρευνες» σημειώνεται.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.