159.300 ευρώ Αναστασιμα προστιμα κορωνοιου

 Συλλήψεις και πρόστιμα 159.300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

 159.300 ευρώ Αναστασιμα προστιμα κορωνοιου

ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ .....ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ,,
ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΘΕΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΞΑΦΝΙΚΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ,,,ανεξαρτητου μορφης.. ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

Περισσότερους από 90 χιλιάδες ελέγχους πραγματοποίησαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου και κατέγραψαν πάνω από 500 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, επιβάλλοντας πρόστιμα ύψους 159.300 ευρώ, ενώ πραγματοποίησαν και δύο συλλήψεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙΜΕΑ, ΣΕΠΕ, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν το Μ. Σάββατο συνολικά 90.850 ελέγχους και κατέγραψαν 532 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.

Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 159.300 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.