Συνεπιμέλεια: Πέρασε με 156 υπέρ το νομοσχέδιο – Καταψήφισαν οι Γιαννάκου και Κεφαλογιάννη από ΝΔ

 



Επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης υπερψηφίστηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, «Παρών» δήλωσε το ΚΚΕ, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης τάχθηκαν κατά.

Σχετικά με τα δυο άρθρα (7 και 13) για τα οποία ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ αποχώρησαν από την ψηφοφορία. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ λόγω του τρόπου διεξαγωγής της ονομαστικής ψηφοφορίας λόγω πανδημίας, το δε ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας ότι είναι τραγελαφικό να προκαλεί ονομαστική ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ και να αποχωρεί.


Κατά συνέπεια, για τα άρθρα 7 και 13 ψήφισαν συνολικά 176 βουλευτές, εκ των οποίων 156 υπέρ και 20 κατά. Οι βουλευτίνες της ΝΔ  Μαριέττα Γιαννακου και Όλγα Κεφαλογιαννη καταψήφισαν το νομοσχέδιο όπως είχαν δηλώσει

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.