Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ήδη ξεκινούνΑπό τις 14 Μαΐου αναμένεται να αρχίσει η αποστολή των πρώτων επιδόσεων από τις τράπεζες και τις εταιρείες διαχείρισης δανείων

 


Σε όλη την Ελλάδα ξεκινούν μετά από πολύμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας οι πλειστηριασμοί...Για τα ευάλωτα νοικοκυριά που αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από την πανδημία το «ξεπάγωμα» των διαδικασιών μετατίθεται για το τέλος του μήνα.

Στην Δυτική Ελλάδα σχεδόν 200 πλειστηριασμοί πρόκειται να διεξαχθούν   τις 21 Ιουλίου 2021 Ο αριθμός  των κτισμάτων είναι πολύ μεγάλος και βγαίνουν μάλιστα σε πλειστηριασμό πολλές φορές  με την τιμή πρώτης προσφοράς να είναι ιδιαίτερα χαμηλή.
 

Ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν προγραμματιστεί 3.123 πλειστηριασμοί μέχρι το τέλος του 2021, ενώ από την αρχή του δεύτερου lockdown έως σήμερα έχουν αναρτηθεί ήδη 6.521 πλειστηριασμοί. Πρακτικά η όλη διαδικασία αναμένεται να επιταχυνθεί και να μπει σε μία κανονική ροή μετά το Σεπτέμβριο.


 Ο μεγαλύτερος αριθμός των ακίνητων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό στην Περιφέρεια βρίσκονται στην Αχαΐα, και συγκεκριμένα στην Πάτρα αλλά και τη Δυτική Αχαΐα.
Ξεκινάει λοιπόν η λαίλαπα των πλειστηριασμών,,,,πολλοί από εμάς θα χάσουν τις περιουσίες τους..


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.