Κύρτσος εναντίον κυβέρνησης για την πολιτική της κατά του κορονοϊού.Νέο αιχμηρό μήνυμα(tweet)Επικριτικός εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Γιώργος Κύρτσος για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας. «Ο κόσμος δεν βλέπει φως με την πολιτική που εφαρμόζεται», έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter.

Τα «βέλη» του κατά του κυβερνητικού επιτελείου, αλλά και ορισμένων λοιμωξιολόγων «που έγιναν πολιτικοί» εξαπέλυσε ο Γιώργος Κύρτσος μέσω του λογαριασμού στο twitter με αφορμή τα φαινόμενα συνωστισμούς στις πλατείες.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι η πρώτη φορά που βάζει «απέναντι» το
κυβερνητικό έργο και πιθανότατα ούτε η τελευταία.

«Ο κόσμος είναι σε δρόμους & πλατείες για 2 λόγους:

1.Δεν βλέπει φως με την πολιτική που εφαρμόζεται.

2.Εχει επέλθει κλίμα χαλάρωσης.
Οι λοιμωξιολόγοι που έγιναν πολιτικοί,ο υπουργός που έστειλε τον κόσμο στα χωριά για Πάσχα κ.α έπαιξαν ρόλο.
Να μαζέψουμε τα σπασμένα κομμάτια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του: 

 

 https://www.ieidiseis.gr

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.