Γελάει κάθε πικραμένος με την πλατφόρμα για τα self test. Αν δεν είναι πλάκα τα πράγματα είναι σοβαρά.

Μεταφραστή για να μεταφράσει τη μετάφραση της πλατφορμας για τα self test  όπου μηνύματα τύπου "Σκόιλ ελικίκου" της πλατφόρμας της εκπαίδευσης των επιστημόνων, εμφανίστηκαν και στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ προκειμένου να χορηγήσουν τα self test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Φαρμακοποιοί που μπήκαν στην πλατφόρμα άρχισαν να βλέπουν στις οθόνες ακαταλαβίστικα μηνύματα και άρχισαν τις αναρτήσεις σε Facebook και Twitter.

Για παράδειγμα «Ο μαθημένος όχι πληροί τα διάφορα παραλαβής αυτο-δοκιμή».


Είναι πλέον φανερό το  ποιοι έλαβαν πάλι χρήματα για την δημιουργία και αυτής  της πλατφόρμας....


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.