Η δολοφονία του Γ.Καραϊβάζ διαδόθηκε σε όλον τον κόσμο μεσω του πρακτορείου Reauters



Σε όλο τον κόσμο ταξιδεύει η εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τον οποίο άγνωστοι τον πυροβόλησαν έξω από την οικία του το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Άλιμο.

Η δπλοφονία του ; έγινε γνωστή μέσω του πρακτορείοτ Reuters.Συγκεκριμένα αναφέρει:

 «Δύο ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν εξέχοντα Έλληνα δημοσιογράφο που μελετά εγκλήματα, κοντά στο σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αστυνομία.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, βετεράνος δημοσιογράφος του ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού STAR TV, ήταν γνωστός στο ελληνικό κοινό για την κάλυψη θεμάτων που αφορούσαν την έννομη τάξη και ιστορίες της αστυνομίας».



 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.