Σκάνδαλο NOVARTIS, Ο Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε στον Άρειο Πάγο.


 


 Πάνω απο 14 ώρεςε κατέθετε στον Αρειο Πάγο ο πειχειρηματίας Σάμπυ Μιώνής  για το σκάνσδαλο της Νοβάρτις..και για την σχέση του με τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης  Δημήτριο Παπαγγελόπουλο.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε νέα στοιχεία που ενισχύουν τον ισχυρισμό του ότι στοχοποιήθηκε ο ίδιος και ο συνέταιρος του «για χρηματικούς λόγους» αλλά και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου «για λόγους πολιτικούς, ένεκα της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Επιπλέον, ο επιχειρηματίας φέρεται να έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση» στην οποία ήταν επικεφαλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και μέλη της ένας εκδότης, δυο δημοσιογράφοι και ένας δικηγόρος ενώ κατέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία, όπως υποστηρίζει, αναδεικνύουν τον ρόλο των Εισαγγελέων Διαφθοράς για τους οποίους ζήτησε να ερευνηθεί.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.