Η αιγυπτιακή Minapharm, ξεκινά την παραγωγή του Sputnik-V


Η αιγυπτιακή εταιρεία Minapharm συμφώνησε να παράγει πάνω από 40 εκατομμύρια δόσεις τον χρόνο του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, ανακοίνωσε σήμερα το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), το οποίο προωθεί το εμβόλιο στο εξωτερικό.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να αρχίσουν αμέσως τη μεταφορά τεχνολογίας, ανέφερε το RDIF, σε ανακοίνωση που εξέδωσε από κοινού με τη Minapharm, και η διάθεση του εμβολίου αναμένεται το τρίτο τρίμηνο φέτος.

«Το RDIF και η Minapharm θα παρέχουν αρχικά πάνω από 40 εκατομμύρια δόσεις τον χρόνο. Η παραγωγή θα λάβει χώρα στις βιοτεχνολογικές εγκαταστάσεις της Minapharm στο Κάιρο για παγκόσμια διανομή», σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιρειών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.