Έπεσε τουρκικό αεροσκάφος KT-1 ανοιχτά της Σμύρνης



Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους KT-1 της Τουρκικής Αεροπορίας σημειώθηκε πριν λίγο. Το συμβάν έχει καταγραφεί στη θάλασσα ανοιχτά της Φώκαιας / Σμύρνης. Φαίνεται πως διασώθηκαν οι χειριστές.

Το ατύχημα συνέβη  μια μέρα μετά το δυστύχημα όπου τουρκικό NF-5 κατέπεσε και συνετρίβη στην περιοχή του Ικονίου, με αποτέλεσμα τον θάνατο του πιλότου. Η τουρκική Αεροπορία (THK) διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Τα συνεχόμενα περιστατικά που επιδεινώνουν τον δείκτη της ασφάλειας πτήσεων της τουρκικής Αεροπορίας (THK) εγείρουν ερωτήματα τα οποία θα κληθεί να απαντήσει η ηγεσία  των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.


#BREAKING - KT-1 type aircraft falls into sea off coast of Turkey’s western Izmir province, 2 pilots rescued, says Turkish Defense Ministry
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.