Άνοιγμα καταστημάτων. Πως θα λειτουργήσουν τα Jumbo και οι άλλες αλυσίδεςΚλειστά θα είναι από Δευτέρα τα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλη τη χώρα καθώς η εταιρεία αποφάσισε πως είναι ασύμφορο να ανοίξει τα καταστήματά της εφόσον ισχύει ο κανόνας 1 πελάτης ανά 25 τμ με ανώτατο όριο πελατών τα 20 άτομα. Τι θα κάνουν τα jumbo.

Κανονικά θα λειτουργήσει το καταστήματα στον Πειραιά (πρόκειται για μικρό ΙΚΕΑ) και τα έξι pickup points που διαθέτει η εταιρεία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους νέους περιορισμούς λοιπόν σε ένα κατάστημα όπως το ΙΚΕΑ στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου στο Ελ. Βενιζέλος ή στον Κηφισό τα οποία το καθένα είναι πάνω από 20.000 τ.μ. είναι προφανώς  ασύμφορο να επιτρέπεται να μπαίνουν μέσα το πολύ έως 20 άτομα.

Ειδικά όταν υπάρχει και πλαφόν στην παραμονή στα καταστήματα έως 3 ώρες, τη στιγμή που λόγω της μεγάλης έκτασης του ΙΚΕΑ οι καταναλωτές περνούσαν πολύ πάνω από 1 ώρα μέσα στο κατάστημα.

Jumbo
Η εταιρεία Jumbo έκανε γνωστό ότι θα ανοίξει τα καταστήματά της εκτός από το κατάστημα των Σπάτων και του Avenue. 

Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε email & sms υπενθύμισης του ραντεβού. Αν κλείσετε το ραντεβού σας σε λιγότερο από 2 ώρες θα λάβετε άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.

Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο» , τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-20.30

Μετά βέβαια τις χτεσινοβραδινές ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα ανοίξουν τα καταστήματα Jumbo σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη.

Μουστάκας
Και τα καταστήματα Μουστάκας θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει το ραντεβού του από σήμερα για την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να μπορέσουν με την μέθοδο του click inside να ψωνίσουν από το κατάστημα με φυσική παρουσία.

Στην απόφαση να ανοίξει τα καταστήματα της, εκτός βεβαίως από τα καταστήματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα προχώρησε η αλυσίδα Κωτσόβολος, παρά το γεγονός ότι επιβαρύνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας της το όριο των 20 ατόμων και το διπλό σύστημα, δηλαδή να πρέπει να εξυπηρετηθούν πελάτες εντός και εκτός καταστήματος.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.