Eλεύθερη αφέθηκε η μητέρα του μαθητή που αρνήθηκε το self test



Ελεύθερη αφέθηκε η 49χρονη μητέρα του μαθητή, που αρνήθηκε να υποβληθεί ο γιος της σε self test. Η 49χρονη, συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

Σήμερα, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και η εκδίκαση της υπόθεσής της αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου. Κατά την έξοδό της από τα δικαστήρια, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και συνθήματα από ομάδα ατόμων, που είχαν συγκεντρωθεί για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό της, και έψαλλαν και τον Εθνικό Ύμνο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του thestival.gr.

“Δεν κάνω τίποτε άλλο, από το να είμαι μάνα”, είπε η ίδια και ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν.

“Ανεβλήθη για την 27η Απριλίου του τρέχοντος έτους κατόπιν αιτήσεως υπερασπίσεως να προσέλθει ο ένας και μοναδικός μάρτυς κατηγορίας προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατηγορία και η πράξη που αποδίδεται στην εντολέα μου", δήλωσε ο Φώτης Μπαμπάνης συνήγορος της 49χρονης μητέρας. Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο μάρτυρας κατηγορίας ο κ. Μπαμπάνης απάντησε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τη δικογραφία.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.