Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της γιατί το νοσοκομείο έγινε Covid


Σοκάρει η περιπέτεια μιας γυναίκας, Ιταλίδας στην καταγωγή με 40 χρόνια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα. η οποία κινδυνεύει να χάσει το ένα της μάτι, καθώς o «Ερυθρός Σταυρός», το νοσοκομείο στο οποίο έκανε τη θεραπεία της για ωχρά κηλίδα, έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο αποκλειστικά για κορονοϊό. Από το νοσοκομείο την ενημέρωσαν ότι παραπέμπεται σε ιδιωτικό ιατρείο όπου καλείται να πληρώσει.

Όπως έδειξε το ρεπορτάζ του OPEN TV, η κυρία Ρόζα πριν από τρία χρόνια είχε χάσει σε ποσοστό 80 – 90% το ένα της μάτι από ωχρά κηλίδα και εδώ και ενάμιση χρόνο παρουσιάζει ένα παρόμοιο πρόβλημα και στο δεύτερο μάτι. Εδώ και ενάμιση χρόνο, ανά δύο μήνες, κάνει μια απαραίτητη ένεση στον «Ερυθρό Σταυρό», όμως πλέον το νοσοκομείο αυτό έχει μετατραπεί αποκλειστικά για Covid και η ίδια δεν μπορεί να συνεχίσει τη θεραπεία της.

«Μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω τη θεραπεία διότι έκλεισαν όλο το νοσοκομείο για Covid. Ο γιατρός είπε να πάμε σε ιδιώτη και δεν μπορούν να μας δώσουν και το φάρμακο. Ο ιδιώτης μόνο για να κάνει την ένεση ζητεί 200 ευρώ. Το φάρμακο δεν ξέρω πόσο κοστίζει γιατί είναι κρατικό. Ήδη υπάρχει στο νοσοκομείο το φάρμακο για μένα και για όλους τους άλλους αλλά μας είπαν ότι “δεν μπορούμε να σας το δώσουμε”. Εμείς τώρα τι να κάνουμε; Να τυφλωθούμε;», αναρωτιέται η καταγγέλλουσα.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.