Τη Δευτέρα ανοίγουν οι σχολές οδηγών και το λιανεμπόριο με click away στην Κοζάνη



Στη σημερινή ενημέρωση ο  Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως «κάθε μέτρο έχει στόχο να επιστρέφουμε σταδιακά και με ασφάλεια στην κανονικότητα».

Click Away και στην Κοζάνη
Ανακοίνωσε πως το λιανεμπόριο ανοίγει στην Κοζάνη μόνο με click away από Δευτέρα πως ανοίγουν και οι σχολές οδηγών από Δευτέρα, 19.04.2021, με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Σχολές οδηγών με self test
Τα θεωρητικά μαθήματα και οι θεωρητικές εξετάσεις θα γίνονται μόνο διαδικτυακά.

Θα γίνονται υποχρεωτικά self tests ανά εβδομάδα για τους εργαζόμενους.

Υποχρεωτικά self tests για τους εξεταζόμενους 24 ώρες πριν την πρακτική εξέταση.

Εκπαιδευτές και εξεταστές θα κάνουν υποχρεωτικά self tests δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη.

Τα ραντεβού των εξετάσεων για γίνονται ανά μία ώρα και θα πρέπει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό (χρήση μάσκας, ανοιχτά παράθυρα κλπ)
Συνεχίζεται το click away & click in shop
Παράλληλα, οι λοιμωξιολόγοι δεν έδωσαν την έγκρισή τους για ελεύθερα ψώνια στο λιανεμπόριο με τις αγορές να συνεχίζουν να γίνονται με click away και click in shop και με την αποστολή στο 13032 με 3ωρη παραμονή στα μαγαζιά.

Τέλος, δεν  ανακοινώθηκε τίποτα σχετικά με το άνοιγμα φροντιστηρίων αλλά και για τις Εκκλησίες για άνοιγμα των ναών ενόψει του Πάσχα.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.