Νεκρός οδηγός φορτηγού στο Λιμάνι του Ηρακλείου


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Ένας άντρας 53 ετών άφησε στις 15 Απριλίου την τελευταία του πνοή ενώ περίμενε μέσα στο όχημά του για να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο στον Πειραιά. Ο 53χρονος επαγγελματίας οδηγός φορτηγού εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ περίμενε τη σειρά του για να φορτώσει το φορτηγό στο πλοίο.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρει και αφού τον διασωλήνωσε, τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, ο οποίος είχε επέλθει από ανακοπή, λίγα λεπτά πριν ο άτυχος 53χρονος κάνει το προγραμματισμένο του επαγγελματικό ταξίδι.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

lawandorder.gr

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.