Ρεκόρ νέων κρουσμάτων και θανάτων στην Ουκρανία


Περίεργα πράγματα.. Μέρες τώρα δεν ακούγαμε τίποτα για τα κρούσματα σ' αυτές τις χώρες. Τώρα που νοιάστηκε ξαφνικά η Γερμανία και το ΝΑΤΟ ,έχουν απίστευτη έκρηξη!

Η Ουκρανία κατέγραψε αριθμό ρεκόρ 19.893 νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού το 24ωρο που πέρασε, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας Μαξίμ Στεπάνοφ, ενώ μέχρι στιγμής ο υψηλότερος αριθμός νέων κρουσμάτων που είχαν καταγραφεί σε μια ημέρα στη χώρα ανερχόταν σε 18.132 και είχε ανακοινωθεί στις 26 Μαρτίου.

Ο Στεπάνοφ επισήμανε επίσης ότι για τρίτη συνεχόμενη ημέρα καταγράφηκε ρεκόρ 433 θανάτων το περασμένο 24ωρο από την COVID-19, ενώ την προηγούμενη ημέρα ο αριθμός αυτών που έχασαν τη ζωή τους από την νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός ανερχόταν σε 421.

Ο Ουκρανός υπουργός Υγείας δεν διευκρίνισε πού αποδίδεται η αύξηση αυτή των νέων κρουσμάτων και θανάτων από την επιδημία. Αργά χθες Πέμπτη το βράδυ είχε δηλώσει ότι η Ουκρανία επιβεβαίωσε κάποια κρούσματα του παραλλαγμένου στελέχους του νέου κορωνοϊού που ταυτοποιήθηκαν πρώτη φορά στη Νότια Αφρική.

Ο Στεπάνοφ πρόσθεσε εξάλλου ότι 5.040 ασθενείς με COVID-19 εισήχθησαν σε νοσοκομεία το 24ωρο που πέρασε, σχεδόν ο ίδιος αριθμός με αυτόν της προηγούμενης ημέρας.

Η Ουκρανία έχει καταγράψει ως σήμερα συνολικά 1.711.630 κρούσματα του νέου κορωνοϊού και 33.679 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 από τότε που ξέσπασε η πανδημία.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.