Θα κινηθεί νομικά ο διανομέας που κατηγορήθηκε πως έκλεψε το εμβόλιο στην Αγία Παρασκευή



Ο εργαζόμενος ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή φιαλιδίου του εμβολίου της Pfizer από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή την περασμένη Τρίτη 13 Απριλίου αρνείται όλες τις κατηγορίες και προειδοποιεί με μηνύσεις.

Μιλώντας σήμερα, Παρασκευή,  στην ΕΡΤ ο 46χρονος ντελιβεράς, ο οποίος παρέδωσε καφέδες στο εμβολιαστικό κέντρο, τόνισε πως «δεν έχω ιδέα» για το περιστατικό και περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν της σύλληψής του.

Όπως είπε, τού πήρε τέσσερα λεπτά για να φτάσει στο κέντρο, να παραδώσει τους καφέδες και να φύγει από το σημείο, αλλά κατηγορείται πως μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να πάρει το φιαλίδιο, που, όπως τόνισε, δεν γνωρίζει πώς να το χρησιμοποιήσει για να κάνει το εμβόλιο.

Εξήγησε πως από τις καταθέσεις που έδωσαν μέλη του προσωπικού σημειώνεται πως το φιαλίδιο ήταν μέσα σε ένα κουτάκι και ήταν σκεπασμένο από ένα γάντι και διερωτήθηκε: «Εγώ πήγα, έκανα την παράδοση, έβγαλα το γάντι -παρότι ήμουν συνέχεια στο οπτικό τους πεδίο- βρήκα του κουτάκι, πήρα το φιαλίδιο και έφυγα;»

Ανέφερε πως αφού έκανε την παράδοση επέστρεψε στη δουλειά του, όπου και ειδοποιήθηκε για το περιστατικό. 

Επικοινώνησε με μέλος του προσωπικού του εμβολιαστικού κέντρου, διαβεβαιώνοντας πως ο ίδιος δεν έχει καμία ανάμειξη, αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας  συνελήφθη.

«Με έψαξαν. Τα πάντα, το μηχανάκι, μέχρι που με έγδυσαν στην ασφάλεια, μέχρι και το εσώρουχο, για να δουν αν το έχω. Με ξεφτίλισαν οικογενειάρχη άνθρωπο» σημείωσε.

Στην ερώτηση για το πώς μπήκε μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο, είπε  πως και ο ίδιος και άλλοι συνάδελφοί του μπαίνουν κανονικά «χωρίς έλεγχο ή θερμομέτρηση».

«Ποτέ δεν έχουμε παραδώσει στην είσοδο, ούτε στην είσοδο του εμβολιαστικού». Καταλήγοντας ο ίδιος σημείωσε πως θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.