Πενταμερή στη Γενεύη για το Κυπριακό και “τι να έγιναν εκείνοι οι αγνοούμενοι”; Βίντεο


Στη Γενεύη έχουμε τη λεγόμενη “άτυπη 5μερή” για το Κυπριακό… Μ΄ αυτή την αφορμή θυμηθήκαμε ξανά το θέμα των αγνοουμένων της Κύπρου. Όπως οι περισσότεροι πια στην Ελλάδα χρειαζόμαστε δυστυχώς αφορμές για να το θυμόμαστε… Ο χρόνος που έχει μεσολαβήσει από την τουρκική εισβολή δεν είναι δικαιολογία.

Υπάρχουν κάποιοι που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…Είναι οι συγγενείς τους .Κι ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που συνεχίζουν να ερευνούν. Δημοσιογράφοι που επιμένουν να ερευνούν.

Πριν μερικούς μήνες είχαμε παρουσιάσει στο Militaire.gr το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας δημοσιογραφικής ερευνητικής ομάδας. Είναι το ντοκιμαντέρ Ίχνη. Με επικεφαλής τη δημοσιογράφο Σοφία Ιορδανίδου, τα Ίχνη αποτελούν μια ολοκληρωμένη έρευνα για τους αγνοούμενους της Κύπρου.



Η Σοφία Ιορδανίδου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πρόεδρος του «Advanced Media Institute, Εφαρμοσμένη Έρευνα στην Επικοινωνία και τη Δημοσιογραφία». Από το 2011 υπό την ευθύνη της, οργανώθηκε και λειτουργεί στο ΑΠΚΥ το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία», ενώ από το 2013 εκδίδει το περιοδικό «δημοσιογραφία» και είναι υπεύθυνη της ιστοσελίδας dimosiografia.com.



Militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.