Τραγωδία στην Αταλάντη: Οικογενειάρχης τεσσάρων παιδιών "έφυγε" στον ύπνο του.


  Θλίψη προκάλεσε την Αταλάντη την Παρασκευή ο θάνατος ενός 32χρονου άνδρα, ο οποίος "έφυγε" στον ύπνο του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η σύζυγος του νεαρού άνδρα συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε άμεσα βοήθεια, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο 32χρονος με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και διέμενε στη Λοκρίδα με την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. "Φως" στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

https://www.thetoc.gr

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.