Τώρα :Εκκένωση του σταθμού των Υπεραστικών λεωφορείων στην Θεσσαλονίκη από τηλεφώνημα για βόμβα.

 


Στην εκκένωση του ΚΤΕΛ Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν εσπευσμένα οι αρχές, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο κτίριο λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι.

Το τηλεφώνημα έγινε από άγνωστη γυναίκα, η οποία κάλεσε στο χώρο του parking  του μεγαλύτερου τερματικού σταθμού λεωφορείων στην Ελλάδα, τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως «όση έρευνα και να γίνει, τη βόμβα δεν πρόκειται να την βρει κανείς…»!

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν  στο σημείο να εκκενώνουν το κτίριο, για να ερευνηθεί ο χώρος για τυχόν ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού.

Ερευνάται εξονυχιστικά ο χώρος για το αν υπάρχει βόμβα ..η είναι μια κακόγουστη φάρσα

 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.