Κωνσταντίνος Βαθιώτης : “Θα νικήσουμε αυτόν τον πόλεμο”



Θαυμάστε ένα από τα ξεχαρβαλωμένα μαγνητόφωνα της μαυρομασκοφορεμένης Νέας Τάξης Πραγμάτων, το οποίο μιλά άψογα την πολεμική διάλεκτο σε… άψογα ελληνικά και με άψογη προφορά: “θα νικήσουμε αυτόν τον πόλεμο” (sic) – αχ βρε Όργουελ, πόσα ήξερες, όταν έγραφες στο “1984” ότι εκείνο που μετρά είναι να βρίσκεται πάντοτε σε εξέλιξη κάποιος πόλεμος.

Ο κ. Πέτσας εξακολουθεί και αναμασά τις “φιλοπόλεμες κοτσάνες” που του έμαθαν στα φροντιστήρια για την ταχύρρυθμη εκμάθηση της διεστραμμένης γλώσσας των “κορω(παρα)νοϊκών παπαγάλων”!

Έχει περάσει ένας χρόνος από την έναρξη της επίθεσης των εθνικών κυβερνήσεων κατά των λαών τους, αλλά προσπαθεί ακόμη να μας πείσει ότι μας πολεμάει ένας “αόρατος εχθρός” με την μορφή ιού, τον οποίο υπόσχεται ως γνήσιος ψεύτης πολιτικός ότι θα νικήσουμε. Από τις 17 Μαρτίου 2020 ένας πακτωλός από “νικητήρια θα”. Ποιος, πώς και ποιον θα νικήσει;

Σύμφωνα με το λεξικό της ανορθόδοξης-ανάποδης εποχής μας, τα αόρατα είναι απολύτως ορατά. Άρα, ορατός είναι ο πραγματικός εχθρός που φοράει μάσκα με ελληνικό σημαιάκι και μας μιλά παραπλανητικά για τον λοιμώδη “αόρατο εχθρό”.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι, στην γλώσσα της Ορθοδοξίας μας, “αόρατοι εχθροί” αποκαλούνται τα πονηρά πνεύματα, δηλ. ο διάβολος και οι πεπτωκότες άγγελοί του;

Γι’ αυτό, άλλωστε, στην β΄ στάση των Χαιρετισμών ακούμε τον στίχο “Χαίρε αοράτων εχθρών αμυντήριον”, αλλά και την ημέρα εορτασμού της μνήμης των Αγίων Ζηνοβίου και Ζηνοβίας την φράση “και εν σταδίω ανδρείως τον αόρατον εχθρόν, εν τω σεπτώ αυτών αίματι απέπνιξαν”.

Oι λαοί, όμως, οι οποίοι εθίστηκαν στο modus vivendi που τους δίδαξαν τα προηγούμενα χρόνια οι νεοταξίτες, αυτοί οι άριστοι γνώστες της διαβολικής γλώσσας, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους “ορατούς” από τους “αοράτους εχθρούς” και πολύ περισσότερο να ταυτοποιήσουν σωστά τους τελευταίους.

Έτσι κατακλύσθηκαν από υλοκρατούμενους “ναρκομανείς” πολίτες που, για να αντιμετωπίσουν το στερητικό σύνδρομο της παλιάς εποχής, είναι πρόθυμοι να ανταλλάξουν τις κρίσιμες δόσεις: τρεις δόσεις “νεοεποχίτικου εμβολίου” για μία δόση “παλαιοεποχίτικης ηρωίνης”!

Μαύρα μεσάνυχτα…


ΠΗΓΗ https://www.triklopodia.gr/

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.