Προβληματισμός με τη χρήση των σελφ τεστ στη Γερμανία από τους γονείς


Σύμφωνα με την Die Welt τα σελφ τεστ SD Biosensor κορεάτικης προέλευσης περιέχουν μια ουσία που θεωρείται τοξική και προκαλεί ερεθισμό του δέρματος και σοβαρούς οφθαλμικούς τραυματισμούς, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων της ΕΕ.

 Μόνο το στυλεό βυθίζεται στο υγρό αφού αφαιρεθεί το δείγμα από τη μύτη κι εφόσον δεν έρθει σε επαφή με το δέρμα δεν υπάρχει πρόβλημα. 
Το πρόβλημα είναι πως τα τεστ αυτού του είδους, κανονικά γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό και όχι από ανήλικους ή ανθρώπους χωρίς ειδίκευση.

Το SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test πωλείται από τη Roche Diagnostics. Εκπρόσωπος της ανοικτής γραμμής Sars-Cov-2 της εταιρείας είπε ότι το ενημερωτικό φυλλάδιο αναφέρεται γενικά σε επικίνδυνες ουσίες. Η ουσία Triton X-100 δεν πρέπει να πίνεται και δεν πρέπει να ανατραπεί στα μάτια. Εάν συμβεί, συνιστάται να ξεπλύνετε καλά με νερό. Όσοι είναι κάτω των 18 ετών πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις υπό την επίβλεψη ενηλίκων.

Τεστ σάλιου είχαν πει και έδωσαν τεστ που δεν είναι για τους απλούς  πολίτες  χωρίς  υγειονομικές  γνώσεις.
ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΕΣΤ  ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ;


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.