Λιανεμπόριο τριων ταχυτητων, Ανοιγμα με διαφορετικά κριτήρια στις βαριά επιδημιλοκογικά περιοχες

 


Να χωρίσουν την «τύχη» των τριών επιδημιολογικά επιβαρυμένων περιοχών στις οποίες δεν άνοιξε το λιανεμπόριο συζητούν στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Η κυβέρνηση έχει καλέσει τους επιστήμονες να αξιολογήσουν το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη και σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, η συζήτηση καταλήγει στην επιλογή το λιανεμπόριο να λειτουργήσει σε τρεις... ταχύτητες στις περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα στην Πάτρα πιθανότερο αυτή τη στιγμή εμφανίζεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου από Δευτέρα, ενώ στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως προκρίνεται η λύση του ανοίγματος αλλά με click away. Αντίθετα κλειστά φαίνεται πως θα παραμείνουν τα καταστήματα στην Κοζάνη.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές «οι λοιμωξιολόγοι θα εισηγηθούν και η κυβέρνηση θα εφαρμόσει». Σε κάθε περίπτωση όμως τους έχει ζητηθεί αν δεν δώσουν το «πράσινο φως» για επαναλειτουργία από Δευτέρα ούτε καν με click away, ζητά έστω να δώσουν μια ορατότητα για την επαναλειτουργία τους από τις 19 του μήνα.

https://www.reader.gr/ 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.