Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πέταξαν πυροσβεστήρες σε περιπολικό και το τράκαραν


Επίθεση με πυροσβεστήρες από διαρρήκτες δέχθηκαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Οι διαρρήκτες αρχικά "άνοιξαν" ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Πεύκων και αφαίρεσαν 940 ευρώ, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από το Κορδελιό και πήγαν στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα περίπτερο.


Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Κατά την επιχείρηση σύλληψή τους, οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και προκάλεσαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα αρχικά αδειάζοντας τον αφρό από πυροσβεστήρες. Στη συνέχεια πέταξαν τους πυροσβεστήρες πάνω στο περιπολικό, το οποίο επίσης τράκαραν με το κλεμμένο Ι.Χ. που χρησιμοποιούσαν.

Λόγω της πρόσκρουσης το κλεμμένο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 29χρονος παρά την αντίσταση που προέβαλε, ενώ οι συνεργοί του διέφυγαν και αναζητούνται από τις Αρχές.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ, που αποδόθηκε στην επιχείρηση από την οποία αφαιρέθηκε.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.