Χωρίς βεβαίωση οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε να κάνουν τηλεκπαίδευση!


«Χωρίς βεβαίωση οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε να κάνουν τηλεκπαίδευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο ''ΔΗΘΕΝ'' ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ.
'Ολα ξεκίνησαν από τις μάσκες και τους ''δήθεν'' αρνητές της.
Μας παρουσίαζαν τα κανάλια ως ανυπάκουους και παρουσίαζαν ''πλαστές''   εικόνες συνωστισμού ώστε με το φόβο που είχαν σπείρει να μας βάλουν  να τρωγόμαστε μεταξύ μας. 
Η ταμπέλα του αρνητή είναι η παλιά του ταμπέλα  φασίστα που μας λέγανε,  θυμάστε; Άνθρωποι από εκείνο το χώρο ήταν οι δήθεν αρνητές και μας το έλεγαν σαν αποκάλυψη ... Μετά εμφανίστηκε το εμβόλιο που είναι πειραματικό μεν, αλλά ξέρουν ήδη πως είναι τόσο ''καλό'' που θέλουν να το περάσουν ως πανάκεια ,άρα και  υποχρεωτικό... Ξανά μανά οι ίδιοι ταμπελάδες κι εμείς όπως πάντα διχασμένοι να τρωγόμαστε  μεταξύ  μας.
Όσον αφορά τον εμβολιασμό υπάρχει νομικό κόλλημα και το ξέρουν. Έτσι λοιπόν, έχουν έτοιμους και τους τρόπους για την επιβολή του. Είναι πολλά τα λεφτά από πίσω και τα θέλουν όπως η μύγα το σκατό. 

Αφού το κόλπο με τις μάσκες στα σχολεία δεν έπιασε ,αφού στο σπίτι δεν τη φορούσαν αποφάσισαν την καταπληκτική τηλεκπαίδευση που τη διαφήμισαν τόσο, αλλά επειδή ήταν τόσο καλή, θα παραταθεί το σχολικό έτος για να βγει η ύλη...
Και πάμε τώρα στο ζουμί ... Θα ανοίξουν τα σχολεία, αλλά οι μαθητές θα πηγαίνουν μόνο με βεβαίωση οτι έχουν κάνει σελφ τεστ και ήταν  αρνητικό!  Χωρίς βεβαίωση ούτε στο σχολείο ούτε τηλεκπαίδευση.

 Ορίστε; Από πότε κολλάει μέσω της οθόνης!!!

Κι εδώ είναι η ''δήθεν''  αστοχία που θα κάνει για άλλη μια φορά τον κόσμο να αντιδράσει και όχι να αντισταθεί. Αν πάει  το παιδί  χωρίς  βεβαίωση, θα το  θεωρούν κρούσμα, θα δεχτεί μπούλινγκ, που είναι  πολύ της μόδας  στους κύκλους τους φασιστικορατσιστικούς, όπως των ΜΜΕ ας πούμε και των χρήσιμων ηλίθιων. Φυσικά τα κρούσματα στα σχολεία θα φτάσουν στο θεό . Το ίδιο θα επιβάλλουν και στα μαγαζιά αν δουν οτι δε μπορούν να τα αρπάξουν εύκολα. 

Και βουαλά, έτοιμος να μπει σε εφαρμογή ο νόμος για υποχρεωτικό  εμβολιασμό δια της πλαγίας οδού φυσικά. Το οτι έχουμε προπληρώσει  τεράστιες  ποσότητες εμβολίων, αλλά δεν ήρθαν ποτέ δεν το λένε  πουθενά.  Δεν το λένε, γιατί κάποιος πρέπει να φταίει... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!
Όλα αυτά βέβαια θα πραγματοποιηθούν όταν θα έχουν ''χώσει '' χοντρό χρήμα στις εταιρείες κατασκευής των τεστ, όπως η αγαπημένη της κυβερνητικής οικογενείας SIEMENS!. Και φυσικά θα έχει γίνει η μεγάλη  μπάζα..

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2024 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. 

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ  ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΟΛΥ. 
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΖΑ. ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΙΧΑΡΔΟ, ΤΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ, ΤΟ ΛΙΓΝΑΔΗ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΜΑΣΤΡΟΠΟΙΑΣ ,ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;


Ξεκινά από την ερχόμενη Τετάρτη 7 Απριλίου ο εφοδιασμός των φαρμακείων με τα πρώτα self test και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν επαρκείς ποσότητες σε όλα τα φαρμακεία της χώρας, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Η διανομή των κατ’ οίκον τεστ θα ξεκινήσει από τους μαθητές των Λυκείων, ηλικίας 16-18 ετών και τους καθηγητές, θα συνεχιστεί με τον παραγωγικό πληθυσμό άνω των 18 ετών και τέλος θα διατεθούν στους πολίτες άνω των 67 ετών που έχουν θωρακιστεί από τον εμβολιασμό.


Με κάθε τεστ που θα διατίθεται, κάθε πολίτης θα λαμβάνει και ενημερωτικό φυλλάδιο.

Σε περίπτωση κρούσματος, θα πρέπει να δηλωθεί το θετικό αποτέλεσμα στην πλατφόρμα selftesting.gov.gr, η οποία είναι ήδη στον αέρα και θα λειτουργήσει από την Τετάρτη. Από εκεί θα εκδίδεται βεβαίωση ή θα έρχεται γραπτό μήνυμα (SMS) για τη δωρεάν διενέργεια τεστ αντιγόνου σε ιδιωτικό ή δημόσιο εργαστήριο.

Όπως εξήγησε ο κ. Κοντοζαμάνης, οι υποβληθέντες σε self test θα πρέπει να κάνουν υπεύθυνη δήλωση, ενώ για λογαριασμό των μαθητών τη δήλωση θα συμπληρώνουν και υπογράφουν οι γονείς-κηδεμόνες.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι τα self test θα γίνονται αποκλειστικά κατ’ οίκον και όχι στα φαρμακεία.


Συγκεκριμένα για τους μαθητές, οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα τεστ για τα παιδιά τους με επίδειξη του ΑΜΚΑ και θα πραγματοποιείται σπίτι 24-48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Στη συνέχεια ο γονέας θα εκδίδει και θα εκτυπώνει τη βεβαίωση από την πλατφόρμα και ο μαθητής θα την επιδεικνύει στον καθηγητή της τάξης.

«Χωρίς βεβαίωση οι μαθητές δε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα ούτε να κάνουν τηλεκπαίδευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Σε ό,τι αφορά στον εφοδιασμό των φαρμακείων, σημείωσε ότι η εισαγωγή της πρώτης παρτίδας των self test ολοκληρώνεται σήμερα με την παράδοσή τους. Η επόμενη παράδοση είναι προγραμματισμένη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και η τελευταία στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας.

«Παραλαμβάνουμε κεντρικά τα self test, σε δυο αποθήκες στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη από τις αναδόχους προμηθεύτριες εταιρίες, αυτά μεταφέρονται σε 100 και πλέον φαρμακαποθήκες και στη συνέχεια σε όλα τα φαρμακεία στην Ελλάδα.  Η επιχείρηση διάθεσης των τεστ είναι πλήρως σχεδιασμένη και οργανωμένη. Σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Από την παρακολούθηση των προμηθειών  και των αποθεμάτων μέχρι την τελική διάθεσή τους από τα φαρμακεία. Την εποπτεία της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις», επισήμανε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.