Νικήτας Κακλαμάνης: Περιμένω απάντηση Χρυσοχοΐδη για Φουρθιώτη – Ορθώς έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα στη Βουλή


Χωρίς να μασάει τα λόγια του εμφανίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 όσον αφορά το σκάνδαλο Φουρθιώτη, ενώ παράλληλα στήριξε την επιλογή του Γιάννη Βρούτση να μιλήσει στην εφημερίδα Documento.

Οι αιχμές του Νικήτα Κακλαμάνη, στράφηκαν τόσο προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη όσον αφορά την ενισχυμένη αστυνομική προστασία που προσφέρθηκε στον Μένιο Φουρθιώτη όσο και προς την προσπάθεια εξαπάτησης του δημοσίου με στόχο να εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από το πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης τάχθηκε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της πλήρους διευρεύνησης της υπόθεσης, λέγοντας σαφώς ότι «ορθώς το έφερε η αντιπολίτευση το θέμα στη Βουλή. Περιμένω και κι εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού».

Παράλληλα επεσήμανε ότι είτε αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διερευνηθούν και οι καταγγελίες για την προσπάθεια του Μένιου Φρουρθιώτη να εξαπατήσει το Δημόσιο.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφερόμενος στις καταγγελίες του Γιάννη Βρούτση για την εισβολή του Μένιου Φουρθιώτη με μπράβους στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας σημείωσε ότι δεν του έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο όπως και στη συντριπτική πλειονότητα των πολιτικών όλων των παρατάξεων.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Βρούτση που δέχεται σφοδρά εσωκομματικά πυρά και έχει προκαλέσει τη δυσφορία του Μαξίμου γιατί επέλεξε να μιλήσει στο Documento και όχι σε κάποιο φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση ΜΜΕ. Όπως είπε, πιστεύει ότι ο Γιάννης Βρούτσης επέλεξε αυτή την εφημερίδα γιατί είχε ως κύριο θέμα την υπόθεση Φουρθιώτη.

Documento.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.