Πληροφορίες για διάγγελμα Μητσοτάκη για τα μέτρα κορονοϊού και το Πάσχα


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο κυβερνητικό επιτελείο υπάρχουν σκέψεις για μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη τις επόμενες μέρες προς τους Έλληνες, στο οποίο θα αναφερθεί στον εορτασμό του Πάσχα, αλλά και στον οδικό χάρτη για τη χαλάρωση των μέτρων μετά τις 4 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν πηγές, στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την επόμενη μέρα, με βάση πάντα τα επιδημιολογικά δεδομένα, είναι να ανοίξει πρώτα η εστίαση, στη συνέχεια τα σχολεία και στο τέλος οι διαπεριφερειακές μετακίνησες.
Τα σενάρια για το Πάσχα

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και αυτή τη χρονιά θα κάνουμε Πάσχα στις πόλεις και όχι στα χωριά, ωστόσο η κυβέρνηση εξετάζει μερικές ανάσες χαλάρωσης για το τριήμερο του Πάσχα.

Συγκεκριμένα εξετάζεται το ενδεχόμενο να αλλάξει το ωράριο της απαγόρευση κυκλοφορίας. Δηλαδή να παραταθεί η ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών τις ημέρες των γιορτών μετά τις 21:00 το βράδυ.

Την ίδια ώρα το πασχαλινό τραπέζι αναμένεται να είναι όπως και τα Χριστούγεννα, δηλαδή με μία ακόμα οικογένεια και όχι πάνω από εννέα άτομα.

https://www.newsbomb.gr

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.