ΧΑΚΕΡΣ.ΚΘΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ



 

 Κυβερνοεπίθεση δέχτηκαν τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάμεσά τους και η Κομισιόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg η επίθεση ήταν αρκετά σοβαρή και δεν έμοιαζε με τις υπόλοιπες επιθέσεις χάκερ που έχει δεχτεί η ΕΕ.

Μέχρι στιγμής, όπως ανακοινώθηκε, δεν εντοπίστηκε σημαντική παραβίαση πληροφοριών, αλλά υπάρχει στενή συνεργασία της ομάδας αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης με όλα τα θεσμικά όργανα και οργανισμούς της ΕΕ για να εκτιμηθεί σωστά η κατάσταση.

https://www.pronews.gr/

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.