Διαμαρτυρία ιδιοκτητών γυμναστηρίων .Ζητούν άνοιγμα , απειλούνται με αφανισμό.

 Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων για τον κλάδο που παραμένει κλειστός εδώ και μήνες και απειλείται με αφανισμό!

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής προχώρησε σε συμβολική διαμαρτυρία, διατηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Η πλατεία Συντάγματος γέμισε αθλητικά παπούτσια, ενώ γυμνάστριες που έδωσαν το παρόν, έδειξαν ασκήσεις σε όσους βρέθηκαν στο σημείο. Οι γυμναστές ζητούν να διασωθεί ο κλάδος και να δοθεί το πράσινο φως να ανοίξουν τα γυμναστήρια, με κεντρικό σύνθημα «Τα γυμναστήρια είναι μέρος της λύσης και όχι το πρόβλημα».
https://www.newsbreak.grΜοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.