Ομολόγησε η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλιΈνα χρόνο μετά αποφάσισε και εμφανίστηκε εκ νέου στον ανακριτή η 36χρονη γυναίκα που κρατείται στις φυλακές για την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα και ομολόγησε στην πράξη της, που έγινε στην Καλλιθέα.

Η κατηγορουμένη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαιη πράξη για την οποία σήμερα, με μεγάλη καθυστέρηση, φέρεται να ομολόγησε , δεν είχε πει απολύτως τίποτα, ούτε στην αστυνομία, ούτε στον ανακριτή κατα τη διάρκεια της απολογίας της.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.