Οι εθνομηδενιστές του ΕΛΙΑΜΕΠ με τις απόψεις τους δίνουν πάτημα στην Αγκυρα και στον Ακάρ για αξιώσεις εναντίον της Ελλάδας

 


Προκλητικός για μια ακόμη φορά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος παίρνει θάρρος από την ελληνική ενδοτικότητα και την εμμονή στη στρατηγική του «καρότου» της ΕΕ.

Ο Ακάρ δεν παρέλειψε να… κλείσει το μάτι και στην «πέμπτη φάλαγγα» της Τουρκίας στην Ελλάδα, που, είτε λόγω συμφερόντων είτε λόγω ιδεοληψίας, έχει αναλάβει τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου του «σουλτάνου».

«Ορισμένοι πολιτικοί, απόστρατοι αξιωματικοί και ακαδημαϊκοί στην Ελλάδα λένε ότι έχουμε δίκιο και ότι σωστά τα λέμε», τόνισε ο Τούρκος δείχνοντας ότι στην Άγκυρα παρακολουθούν με προσοχή τους γνωστούς εθνομηδενιστές που θέλουν να πείσουν ότι είναι ανάγκη η χώρα μας να προχωρήσει σε «έντιμο συμβιβασμό» με την Τουρκία, γιατί και αυτοί… «έχουν τα δίκια τους».

Πρόκειται προφανώς για την καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν τα αποπαίδια του Σημίτη και της διεθνιστικής Αριστεράς σε έναν σύγχρονο δικτάτορα σαν τον Ταγίπ Ερντογάν.

Λίγες πάντως ώρες πριν από τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας, το γνωστό για τις απόψεις κορυφαίων στελεχών του ΕΛΙΑΜΕΠ είχε δημοσιεύσει το κείμενο εργασίας του για την Τουρκία ως «προβληματικό εταίρο», αποτυπώνοντας για μια ακόμη φορά το κυρίαρχο αφήγημα των κύκλων που πρόσκεινται στο Βερολίνο.

Οι… κρουαζιέρες του τουρκικού στόλου και του Oruc Reis, που αμφισβήτησαν στην πράξη την ελληνική κυριαρχία, περιγράφονται ως προκλήσεις και παράνομες ενέργειες, ενώ όσα ακολούθησαν το τελευταίο διάστημα δεν κρίνονται προφανώς ως ιδιαίτερα σημαντικά.

Στο κείμενο αναπαράγονται τα συμπεράσματα των συνόδων της Ε.Ε. σχεδόν ως ελληνικές επιτυχίες, παρά το ότι τίποτε άλλο δεν πέτυχαν παρά να ενθαρρύνουν τον Ακάρ να προβαίνει σε αυτού του είδους τις δηλώσεις.

Ακόμη και η απόπειρα διάρρηξης των ελληνικών συνόρων στον Έβρο χαρακτηρίζεται ως «μυωπική πολιτική» της Τουρκίας, με σκοπό τον εκβιασμό της Ε.Ε. για περισσότερα χρήματα και όχι ως αυτό που πραγματικά ήταν, δηλαδή απόπειρα αποσταθεροποίησης της χώρας μας.

Πηγή: newsbreak.gr

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.