Άνοιγμα Γυμνασίων και Δημοτικών, μετά το Πάσχα. Για τα φροντιστήρια δεν ξέρουν ακόμα


Σε ερώτηση  στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εάν η ηγεσία του υπουργείου θα εισηγηθεί το άνοιγμα των γυμνασίων πριν από το Πάσχα, η κ. Κεραμέως απάντησε αρνητικά: «Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αφουγκραζόμενοι τις εισηγήσεις των ειδικών» και πρόσθεσε ότι «είναι μια δυναμική διαδικασία. Εξετάζουμε συστηματικά με τους ειδικούς το άνοιγμα και των άλλων βαθμίδων, αλλά πριν από τον Πάσχα δεν θα γίνουν εισηγήσεις για το άνοιγμα άλλων βαθμίδων».

Σε ότι αφορά το άνοιγμα των φροντιστηρίων, η κ. Κεραμέως απάντησε στον ΑΝΤ1: «Δεν έχουμε το πράσινο φως των ειδικών. Βασικός λόγος είναι πως στο σχολείο η ομάδα των μαθητών είναι σταθερή και δεν εναλλάσσεται».


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.