Τέξας:Με εκτελεστικό διάταγμα απαγορευεται η έκδοση ""πιστοποιητικού εμβολιασμού"".Οικιοθελείς οι εμβολιασμοί



 Με εκτελεστικό διάταγμα, ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ απαγόρευσε την έκδοση και εφαρμογή του λεγομένου «διαβατηρίου εμβολιασμού», ανάλογου του «πράσινου διαβατηρίου» που επιχειρείται να εφαρμοστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Απαγορεύει σε κρατικές υπηρεσίες ή άλλους πολιτειακούς φορείς στο Τέξας να δημιουργήσουν ένα «διαβατήριο εμβολιασμού» ή άλλου είδους προϋποθέσεις σχετιζόμενες με τον εμβολιασμό ή μη κάθε ατόμου κατά του COVID-19.

«Οι απλοί Τεξανοί επιστρέφουν στην κανονική τους ζωή, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν το ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του COVID-19. Όπως όμως πάντοτε έλεγα, αυτοί οι εμβολιασμοί είναι πάντοτε οικειοθελείς και ποτέ υποχρεωτικοί», δήλωσε ο κυβερνήτης Άμποτ σε βιντεοσκοπημένο διάγγελμα, όπου ανακοίνωνε αυτήν του την απόφαση. «Η κυβέρνηση δε θα έπρεπε να απαιτεί από κανέναν Τεξανό να επιδεικνύει αποδείξεις ως προς τον εμβολιασμό του και να αποκαλύπτει απόρρητες πληροφορίες ως προς την υγεία του, για να μπορεί να συνεχίσει την καθημερινή του ζωή.»

«Γι’ αυτό εξέδωσα ένα Εκτελεστικό Διάταγμα, που απαγορεύει διαβατήρια εμβολιασμού που έχουν εκδοθεί στο Τέξας», συνέχισε ο κυβερνήτης του Τέξας. «Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε όλο και περισσότερους Τεξανούς και να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία – και θα το κάνουμε χωρίς να καταπατάμε τις προσωπικές ελευθερίες των Τεξανών».

Ο Άμποτ υπογράμμισε τη σημασία των εμβολίων στη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19 και στον περιορισμό των βαριά νοσούντων, που έχουν ως αποτέλεσμα τις νοσηλείες και τις απώλειες. Η πολιτεία-ορόσημο του αμερικανικού Νότου θα έχει συμπληρώσει πάνω από 13 εκ. εμβολιασμούς μέχρι το τέλος της εβδομάδος, όπως εξηγεί ο Άμποτ.

Υπενθυμίζουμε ότι με πρωτοβουλία του κυβερνήτη του το Τέξας μαζί με την Πολιτεία του Μισισιπή ήταν οι πρώτες Πολιτείες που έκαναν «αντάρτικο» στο οριζόντιο Lockdown που επιδιώκει η κυβέρνηση Μπάιντεν, καταργώντας την εφαρμογή των περισσοτέρων μέτρων από τις αρχές Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσεως μάσκας.

https://crashonline.gr

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.