ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ -ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΠΡΟΣ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ


 

 Μια προειδοποίηση στέλνει προς υπουργούς, υφυπουργούς, βουλευτές (κλπ), αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή την απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και τις ημέρες του Πάσχα «που ισχύουν για όλους».

Και βέβαια υπάρχει ο διαχωρισμός ανάμεσα στις υπηρεσιακές μετακινήσεις και στις «προσωπικές», δηλαδή για αναψυχή.

«Μην τους δω να πηγαίνουν από δω και από εκεί», αναφέρει συγκεκριμένα, ούτε και τον πρωθυπουργό στη Σούδα, αφού πήγε πρόσφατα… «Δεν έχει λόγο άλλωστε να ξαναπάει», συμπληρώνει.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook:

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους…καλούς πολίτες.

Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι η απαγόρευση για διαπεριφερειακές μετακινήσεις ισχύει φυσικά και για ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό ( υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και βουλευτές). Μην τους δω να πηγαίνουν από εδώ κ από κει το Πάσχα δήθεν για…υπηρεσιακούς λόγους. Ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιθεωρεί …στρατιωτικές μονάδες στην Κρήτη απο Μεγ. Πέμπτη. Στη Σουδα πήγε πρόσφατα, δεν έχει λόγο άλλωστε να ξαναπάει…Να μείνει σπίτι του όπως υποχρεώνει όλους τους Έλληνες να κάνουν».

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.