Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα ενημερώσει του ομολόγους του , στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρώπης


 




Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, του οργάνου που είναι αρμόδιο για την εξωτερική δράση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συμμετάσχει σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του Συμβουλίου σχετικά με τις πρόσφατες επισκέψεις του σε Λιβύη, Τουρκία αλλά και Αίγυπτο. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει ενημερώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις σε Γεωργία, Ινδία, Μυανμάρ, Μοζαμβίκη και ως προς την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν (JCPOA), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προβλέπεται, επίσης, να ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στην Αιθιοπία και στην Ουκρανία, καθώς και να έχουν μία άτυπη συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα.
https://www.newsbeast.gr/

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.