Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για Καραϊβάζ: Απεχθής και δειλή πράξη η δολοφονία δημοσιογράφου



Στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αναφέρεται με ανάρτησή της στο twitter η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν κάνοντας λόγο για μια απεχθής και δειλή πράξη. 

Ειδικότερα, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν υπογραμμίζει γράφοντας μάλιστα στα ελληνικά ότι “Η Ευρώπη αντιπροσωπεύει την ελευθερία. Και η ελευθερία του τύπου ίσως είναι η πιο ιερή από όλες. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι σε θέση να εργάζονται με ασφάλεια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ. Ελπίζω οι εγκληματίες να προσαχθούν σύντομα στη δικαιοσύνη”.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.