Μήνυμα από την Λιβύη και τον Χάφταρ στην κυβέρνηση: “Ας είχατε υπογράψει ΑΟΖ μαζί μας όταν είχατε την ευκαιρία”


Μήνυμα για την κυβέρνηση από την πλευρά του στρατηγού Χάφταρ. Το MLNA με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία του Χάφταρ γράφει:
“Η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε υπογράψει συμφωνία θαλασσίων ζωνών με το δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβούλιο, όταν είχε την ευκαιρία”!
Υπενθυμίζουμε ότι τον Χάφταρ τον είχαμε υποδεχτεί στην Αθήνα, είχε δει τον ΥΠΕΞ αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το επιτελείο του είχε συζητήσει με Ανώτατο αξιωματικό των ΕΔ, είχαν ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα, είχε υπάρξει συνεννόηση αλλά τίποτα δεν έγινε! Κι όχι μόνο αυτό: ο Αξιωματικός που είχε αναλάβει τις συζητήσεις που πήγαν εξαιρετικά όπως θα ΄λεγε και ο ΥΦΕΘΑ, αποστρατεύθηκε για το χατήρι απόστρατου Αρχηγού της ΠΑ! Τα καπρίτσια και οι εμμονές πάντα υπερτερούν της λογικής.

militaire.gr


Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.