Αν πρόκειται για υπουργούς δεν υπάρχουν απαγορεύσεις


Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εντατική νεογνών.

«Είχα προαίσθημα πως θα είναι δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην Εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί», είπε στη συνέντευξή της απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Pop up».

Όλα πήγαν καλά τελικά κι ευχόμαστε να είναι πάντα γεροί και δυνατοί.

Δε θα υπήρχε καμιά αντίρρηση αν όλα αυτά ίσχυαν και για τους απλούς  πολίτες.

Το καλοκαίρι που δεν υπήρχαν καραντίνες και λοκντάουν, τέλη  Ιουλίου  21 ετών κοπέλα πήγε σε δημόσιο μαιευτήριο της Αθήνας, κατόπιν  συνεννόησης  με τον γιατρό της να γεννήσει. 
Γνωρίζοντας πως οι μέρες πλησιάζουν ο σύζυγος και οι δικοί τους άνθρωποι υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία  βγήκαν αρνητικά.
 Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η προϊσταμένη έδιωξε την έγκυο γιατί θεωρούσε πως έχει ακόμα χρόνο, λέγοντας  της να πάει  ξανά  την άλλη μέρα το πρωί,  με αποτέλεσμα να γυρίσει σπίτι της όπου  έσπασαν  τα νερά και ξεκίνησε ο τοκετός.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο εν λόγω μαιευτήριο με το ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε πως είχε τελειώσει η εφημερία του!!!

Προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος που την έδιωξαν λίγη ώρα νωρίτερα.
Το τραγικότερο όλων ήταν πως απαγόρευσαν στον πατέρα και σύζυγο να μπει στο νοσοκομείο ακόμα και με το αρνητικό τεστ!!!

Η δικαιολογία ήταν πως έπρεπε να βγουν αρνητικές η μητέρα  και το νεογέννητο. Δεν του επετράπη  η είσοδος παρά την επόμενη μέρα. Για παρουσία στον τοκετό ή στο θάλαμο ούτε λόγος.
Ένα κορίτσι μικρο, που θα γινόταν μητέρα για πρώτη  φορά  φοβισμένο   και μόνο, ανάμεσα σε ανθρώπους  που πριν λίγο την είχαν διώξει.
Δεν είχε την ''τύχη'' της κυρίας Μπαλατσινού να παντρευτεί υπουργό ή τουλάχιστον κάποιον  σελέμπριτι....

Ούτε φυσικά τη δυνατότητα να πάει σε ιδιωτικό  μαιευτήριο.
Το κορίτσι ουσιαστικά γέννησε μονό του, σχεδόν  πάνω  στο φορείο. 
Ο ''καθηγητής'' μαιευτήρας, έφτασε  όταν  όλα  είχαν  τελειώσει.

Πολίτες δυο ταχυτήτων ακόμα και στο θαύμα της ζωής...



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.