ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ''ΕΙΔΙΚΩΝ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΛΑΒΟΥΣ!!!
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. 
Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΟΝ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε κι αυτός για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων που πέρασε στη Βουλή,
«Φαντάζεστε όταν τελειώσει αυτή η πανδημία με τους εμβολιασμούς σε λίγες εβδομάδες, οι άνθρωποι που συμμετείχαν ένα χρόνο σε αυτή την επιτροπή και λάμβαναν αποφάσεις να ήταν εκτεθειμένοι σε οποιονδήποτε παλαβό από αυτούς που βλέπουμε στο Facebook στο Twitter και παντού, να τους κάνουν μηνύσεις και αγωγές και να τρέχουν τα επόμενα 30 χρόνια της ζωής τους στα δικαστήρια επειδή δέχθηκαν να συμβουλεύουν μία κυβέρνηση ένα κράτος πως να αντιμετωπίσει την πανδημία; Εγώ απορώ και το πως γίνεται η συζήτηση», ήταν μια από τις απίστευτες δικαιολογίες του  στο OPEN για τη σκανδαλώδη τροπολογία που πέρασε μόνο με ψήφους της ΝΔ.

Ερωτώμενος γιατί επιλέχθηκε αυτή η στιγμή για την τροπολογία, ο κ.Γεωργιάδης συνέχισε να εκτίθεται: 
«Γιατί η πανδημία πλησιάζει στην λήξη της και οι άνθρωποι αυτοί θα επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή. Όσο περνάει η πανδημία και υπάρχει μεγαλύτερη στεναχώρια, αυξάνονται οι εχθρικές αναρτήσεις εναντίον των επιστημόνων που έβαλαν το κεφάλι τους στο ντορβά. Ένας μαγαζάτορας που θεωρεί ότι έπαθε ζημιά το μαγαζί του επειδή εισηγήθηκε ο Χ λοιμωξιολόγος το lockdown, θα μπορούσε να κάνει μήνυση και αγωγή στον Χ λοιμωξιολόγο που ψήφισε υπέρ του lockdown».

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η κ. ΠΕΛΩΝΗ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ  για «ελευθερία άποψης χωρίς να φοβούνται μηνύσεις» τα μέλη της Επιτροπής λοιμωξιολόγων!

«Οι άνθρωποι της Επιτροπής δεν ασκούν διοίκηση για να είναι υπόλογοι σε ποινικές διώξεις. Πρέπει να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της Επιτροπής, να είναι ελεύθεροι να εκφέρουν την επιστημονική τους άποψη χωρίς να φοβούνται μηνύσεις από τον οποιονδήποτε».

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΛΠ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.