Δήλωση Αντώναρου για σκάνδαλο Φουρθιώτη,Η σιωπή του Μητσοτάκη, απόδειξη ενοχής

 



Αντώναρος : «Η σιωπή του Κ. Μητσοτάκη είναι ομολογία ενοχής»
«Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει.
Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει — διαφορετικά συνδέει το όνομα μιας ιστορικής παράταξης με ύποπτες διαδρομές και σκοτεινά πρόσωπα» αναφέρει σε αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τις αποκαλυπτικές δηλώσεις Βρούτση στην εφημερίδα Documento.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολουθεί αδρανής όσα φέρεται να είπε στην εφημερίδα “documento” ( την οποία συστηματικά ελεεινολογεί ο ίδιος) ο πρώην Υπουργός Εργασίας για τη δράση της μέχρι προχθές αυστηρά φυλασσόμενης τηλεπερσόνας. Ο πρωθυπουργός χαϊδεύει…σκυλάκια αλλά δεν τολμάει — φυσικά — να αγγίξει τον Υπουργό που κάνει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις…

Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ενοχή. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει.

Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει — διαφορετικά συνδέει το όνομα μιας ιστορικής παράταξης με ύποπτες διαδρομές και σκοτεινά πρόσωπα.

Σε άλλη περίπτωση θα είχε διαγράψει χωρίς χρονοτριβή κυβερνητικό στέλεχος που θα είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς. Τώρα απλά τους καταπίνει. Και γίνεται συνένοχος. Γιατί ξέρει ότι η κατάσταση στην Κοινοβουλευτικη Ομαδά της Νεας Δημοκρατίαε βράζει. Γιατί ξέρει ότι δεν τον “παίρνει” να το παιξει σκληρός γιατί η νεολαία τον εγκαταλείπει μαζικά. ι. Στα δύσκολύα κρίνονται οι πρωθυπουργοί. Και στα δύσκολα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτυγχάνει κατά συρροήν και καθημερινά.

Το μόνο που του έμεινε να άνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει αδέσποτα σκυάκια και να αναγγέλλει φαραωνικά σχέδια επι χάρτου για την δήθεν ανεγερση συγκροτήματος οκτώ υπουργείων….»

από koutipandoras

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.