Πληρωμένα από τη τσέπη μας τα σκάφη με τα οποία οι Τούρκοι κάνουν “τσαμπουκάδες” στο Αιγαίο!



Πληρωμένα από τη τσέπη μας τα σκάφη με τα οποία οι Τούρκοι κάνουν “τσαμπουκάδες” στο Αιγαίο!


Οι Τούρκοι κάνουν “τσαμπουκάδες” στο Αιγαίο με τα λεφτά μας! Δεν είναι υπερβολή, είναι η αλήθεια. Τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής σαν κι αυτά που παρενόχλησαν σήμερα σκάφος του Λιμενικού Σώματος και συνόδευσαν σκάφη δουλεμπόρων στο Αιγαίο, είναι πληρωμένα με ευρωπαϊκά κονδύλια!


Η τελευταία έγκριση τέτοιων κονδυλίων από την ΕΕ είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο και την είχε καταγγείλει ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά τ΄ άλλα όπως ακούσαμε σήμερα από τα χείλη του πρωθυπουργού δεν τολμούμε να συζητήσουμε καν το ενδεχόμενο να προμηθευτούμε εμβόλια από άλλες πηγές -πχ το Sputnik- για να μη δυσαρεστήσουμε την ΕΕ!
Από Militaire News

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.