Χιονίζει στην Πάρνηθα


Tις τελευταίες ώρες έχει  τσουχτερό κρύο, σε πολλές περιοχές της χώρας, με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν περισσότερο χειμώνα παρά άνοιξη.
 Από χθες χιονίζει σε πολλές περιοχές,  ενώ χιονοπτώσεις καταγράφονται και στην Αττική. Από το απόγευμα της Πέμπτης είχαν αρχίσει να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες στην Πάρνηθα, ενώ στην Ιπποκράτειο Πολιτεία έπεφτε χιονόνερο και ανά διαστήματα ασθενής χιονόπτωση.
Ανάλογο το σκηνικό και το πρωί της Παρασκευής, με χιονόπτωση στο μεγαλύτερο βουνό της Αθήνας, μέχρι σχεδόν τους πρόποδες. Μάλιστα, στο καταφύγιο Μπάφι καταγράφεται χιονόστρωση .
Το χιονόνερο πέφτει από τα ξημερώματα και στην περιοχή της Πεντέλης.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.