Τι είπαν στη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκης και Μισέλ;

 


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, νωρίτερα σήμερα, τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ενόψει των επισκέψεων του κ. Μισέλ την ερχόμενη εβδομάδα στη Λιβύη και στην Τουρκία, καθώς και της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Λιβύη, την Τρίτη 6 Απριλίου.
O Σαρλ Μισέλ με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα ταξιδέψουν στην Τουρκία στις 6 Απριλίου για να συναντηθούν με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πρόκειται, όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο εκπρόσωπος της ΕΕ, ως ένα τελευταίο σημάδι βελτίωσης των δεσμών.

Η ΕΕ, προς το παρόν, δεν έχει περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι των Σαρλ Μισέλ και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η επίσκεψη αποτελεί μέρος της επανέναρξης των σχέσεων που ενέκριναν οι ηγέτες της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα μετά την κίνηση της Τουρκίας να αποφορτίσει τη διαμάχη για τους υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.