Ποιοι ήθελαν να σωπάσει για πάντα ο Γιώργος Καραϊβάζ;



O Γιώργος Καραϊβάζ ήταν εξαιρετικός συνάδελφος στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Στην Ελλάδα η ζωή του δημοσιογράφου είναι «ευτελές προϊόν». Δεν έχει καμία αξία. Ουδέποτε έχει συλληφθεί δράστης που επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφου. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν ποτέ συλλάβει δράστες επιθέσεων εναντίον δημοσιογράφων. Εντελώς συμπτωματικά όλοι οι δημοσιογράφοι που έπεσαν νεκροί, έπεσαν επί ημερών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έγινε γνωστός και «μεγάλος» επί εποχής συλλήψεων μελών της 17 Νοέμβρη. Στις συλλήψεις αυτές βοήθησαν σημαντικά Αμερικανοί και Βρετανοί πράκτορες. Ο κ. Χρυσοχοΐδης πήγε στο Παρίσι και οι Γάλλοι του είπαν «αργήσατε 20 χρόνια κύριε Χρυσοχοΐδη». Η αστυνομία ήξερε για τα μέλη της 17 Νοέμβρη αλλά δεν υπήρχε πολιτική βούληση.

Ας δούμε τις δολοφονίες που έγιναν επί Χρυσοχοΐδη.

Ο Γκόλιας, ένας έμπειρος δημοσιογράφος κατέβηκε μέσα στη νύχτα έξω από το σπίτι του. Γιατί; Μήπως οι άγνωστοι που του χτύπησαν το θυροτηλέφωνο προσποιήθηκαν ότι είναι αστυνομικοί; Γιατί ένας έμπειρος δημοσιογράφος βγήκε μέσα στη νύχτα ακάλυπτος στο δρόμο;  Γιατί η αστυνομία δεν βρήκε τίποτα για την υπόθεσή του;

Ο Μαυρίκος κάηκε ζωντανός μέσα στο Cayenne του και η αστυνομία έκανε μήνες για να βγάλει ένα πόρισμα που έλεγε ότι κάποια καλώδια έπαθαν βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η πόρτα του και να μην μπορεί να βγει από το αυτοκίνητό του.

Η βόμβα εναντίον μου τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό μου επί εποχής πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο. Τότε επέκρινα τους βομβαρδισμούς Νοσοκομείων και Ορφανοτροφείων. Οι μυστικές πληροφορίες του αλβανικού ΟΥΤΣΕΚΑ μου έβαλαν βόμβα και επί ημερών Χρυσοχοΐδη. Τοποθέτησαν 2,5 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδα. Αυτή η βόμβα είχε δύο πυροκροτητές, ώστε αν δεν λειτουργήσει ο ένας να είναι εφεδρικός ο άλλος. Τοποθέτησαν ένα αρκουδάκι- βόμβα στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου. Βρέθηκε από ανθρώπους που είχαν αναλάβει την φύλαξή μου.

Τότε ο Νασιάκος μου έδωσε ένα χαρτί να υπογράψω ότι αυτό ήταν πράξη της 17 Νοέμβρη. Και εγώ τους είπα ότι η 17 Νοέμβρη δεν βάζει αρκουδάκια- βόμβες. Τελικά υπέγραψα χαρτί που ανέφερε ότι ευθύνονται οι μυστικές υπηρεσίες. Συνελήφθη μετά από δικές μου ενέργειες μόνο ο πυροτεχνουργός της βόμβας. Για την ακρίβεια συνελήφθησαν όλοι αλλά, όπως αποκαλύφθηκε, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι με άνωθεν εντολή. Το αποκάλυψε ο πυροτεχνουργός, ο Ματό Ουράν στο κακουργιοδικείο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τοποθέτησε τότε δύο αστυνομικούς για φρουρά μου, τους οποίους απέσυρε πρόσφατα μετά την καταγγελία του κ. Σκέρτσου εναντίον μου.

Επί ημερών Χρυσοχοΐδη το οργανωμένο έγκλημα καλπάζει. Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει πάρει μεταγραφή και έχει υπηρετήσει όλα τα κόμματα. Τοποθετείται από όλους στο Δημόσιας Τάξης. Θα πρέπει να αναρωτηθεί ο λαός πώς είναι δυνατόν να τοποθετείται ο ίδιος άνθρωπος είτε εκλέγεται είτε όχι στο ΥΔΤ.

Εφιστώ την προσοχή του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα να σκύψει το κεφάλι σε αυτά τα θέματα, γιατί στην χώρα μας χρησιμοποιούνται μέθοδοι Ερντογάν. Το 2015 μου εστάλη ένα άκρως απόρρητο έγγραφο στο σπίτι μου από τη Διεύθυνση Εγκλημάτων Βίας. Η υπηρεσία με αυτό το έγγραφο αναγνώριζε ότι χρήζω Ιδιαιτέρων μέτρων ασφαλείας. Και εγώ αναρωτήθηκα: «Γιατί χρήζω Ιδιαιτέρων μέτρων ασφαλείας»; Και αφού χρήζω ιδιαίτερης φύλαξης, γιατί απέσυραν τώρα επί Μητσοτάκη τους αστυνομικούς μου;

Πάμε τώρα στην υπόθεση Στέφανου Χίου. Προτιμώ έναν υπερβολικό δημοσιογράφο παρά έναν φιμωμένο και λογοκριμένο. Έγραψε στην εφημερίδα του για το ζεύγος Μητσοτάκη όπως γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες για τη ζωή και τα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας. Έγραψε στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» όσα γράφουν οι αμερικανικές εφημερίδες για τον Τραμπ και την Μελάνια. Συμπτωματικά λίγες ώρες αργότερα δέχτηκε επίθεση ενόπλων και σώθηκε ως εκ του θαύματος. Τα μέσα ενημέρωσης ουσιαστικά αποσιώπησαν το γεγονός και μέχρι σήμερα η αστυνομία δεν έχει βρει ούτε ένα στοιχείο.

Πάμε τώρα στην υπόθεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Διαβάστε όλοι σας το άρθρο του κυρίου Κουρτζίδη στα piperata.gr. Από αυτά που έγραφε ο αείμνηστος συνάδελφος στην ιστοσελίδα του bloko.gr γεννώνται καυτά ερωτήματα: Υπάρχει σχέση στο «Ζ» των δραστηριοτήτων του υποκόσμου με το «Ζ» της πολιτικής γενικά; Δηλαδή οι προστάτες του υποκόσμου προστατεύονται από την πολιτική ή από ορισμένους πολιτικούς; Υπάρχει σχέση με αιματηρά ξεκαθαρίσματα μεγάλων υποθέσεων που απασχόλησαν το Πανελλήνιο; Πόσα ήξερε ο Γιώργος Καραϊβάζ ο οποίος εργαζόταν σε μεγάλο κανάλι, όπως ο STAR; Εκτός από την ιστοσελίδα του, ενημέρωνε και την ειδησεογραφική κεφαλή στο κανάλι του για όσα μάθαινε; Ασφαλώς  μέσα από τις εκπομπές του STAR δεν είχε περάσει τα ερωτήματα και τα συμπεράσματα των πληροφοριών που ανέβαζε στο bloko.gr.

Ποιοι ήταν οι αναγνώστες του; Ασφαλώς όλοι οι αστυνομικοί, τα μέλη της ΕΥΠ, και όλοι εκείνοι της νύχτας που φοβούνται μήπως αποκαλυφθούν οι σχέσεις τους με κυκλώματα της πολιτικής. Ερώτημα υποβάλλω. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο Μαξίμου ή ευρύτερα ή στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που έχουν σχέσεις με αστέρια του υποκόσμου και με το οργανωμένο έγκλημα; Μήπως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κάποιες πληροφορίες επιβαρυντικές για τις σχέσεις αυτές; Σίγουρα τώρα κάποιοι προσπαθούν να «ξεφορτωθούν» το βάρος της υπόθεσης Καραϊβάζ.

Λυπάμαι για τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΣΗΕΑ. Ποτέ δεν είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο ηθικής σήψης. Ακόμα και επί Χούντας ήμασταν υπερήφανο σωματείο. Στη Δανία ή σε άλλες περιοχές της Ευρώπης υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα για το Greek corruption. Θα περίμενα ότι ορισμένα πρόσωπα που πρόσκεινται στο περιβάλλον του πρωθυπουργού θα έχουν ενάγει ως δυσφημιστικά η ψευδή ή ανυπόστατα όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι στη θέση τους σε διάφορες ιστοσελίδες ή και μεγαλώνουν.

Επί Τσιόδρα στο υπουργείο Υγείας απαγορευόταν η παρουσία δημοσιογράφων. Φτάσαμε να ενημερωνόμαστε από τον υγειονομικό πατερούλη καθημερινά στο πρώτο lockdown χωρίς ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Φτάσαμε στο σημείο να φωνάζει η Διεθνής Ένωση Δημοσιογράφων αλλά η ΕΣΗΕΑ να μην βγάζει άχνα.

Στον κύριο Παπαχελά ο κ Μητσοτάκης είπε ότι ήταν λάθος που δεν τον προστάτεψαν οι συνοδοί του, ως προς τη βόλτα στην Ικαρία και τη βόλτα στην Πάρνηθα. Και η αδελφή του αυτό είπε, ότι δεν τον προστάτευσαν καλά οι συνοδοί του. Δηλαδή από τις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες.


Γιώργος Τράγκας
crashonline.gr
Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.