Επέστρεψε ο Κουφοντίνας στη φυλακή


Μετά από 74 ημέρες παραμονής στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο πολυισοβίτης καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17Ν» Δημήτρης Κουφοντίνας, πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λαμίας για να επιστρέψει στις Φυλακές Δομοκού όπου κρατείται από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, η μεταφορά του έγινε γύρω στις 15:30’ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) και ενώ είχε συμπληρώσει 26 ημέρες από τότε που σταμάτησε την απεργία πείνας και 17 ημέρες από τότε που βγήκε από τη ΜΕΘ.

Προς το παρόν θα μείνει σε θάλαμο - κελί αναμονής πριν επιστρέψει πιθανότατα στο κελί που βρισκόταν μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη.
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.